Muutamme maailmaa kerros kerrokselta

Oletko sinä meidän uusi projektipäällikkö?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme projektipäällikköä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on..

Massiivipuisen puukerrostalon rakentaminen on helpompaa kuin koskaan

Suomessa riittää hyvin puurakentamisen suunnitteluosaamista, mutta harvassa ovat toimijat, joilta kokonaisen kerrostalon voi ostaa yhdeltä luukulta..
JVR Rakenne kirvesmiehet

Oletko sinä meidän uusi kirvesmies?

JVR-Rakenne Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Yhtiö on vakavarainen puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Toi..
Äijälänsalmen ja Kankaan tontinluovutuskilpailun voittajat julkistettiin Jyväskylän rakennusalan yhteistyöfoorumissa

Äijälänsalmen ja Kankaan tontinluovutuskilpailun voittajat julkistettiin Jyväskylän rakennusalan yhteistyöfoorumissa

Jyväskylän kaupungilla on syksyn aikana ollut haettavana asuinrakentamiseen soveltuvat tontit ainutlaatuisilta paikoilta Äijälänsalmen rannalta j..
Puusta syntyy myös kerrostaloja

Kuopion ensimmäiset puukerrostalot nousevat tehokkaasti

Lue Rakennuslehden juttu Kuopion ensimmäisistä puukerrostaloista...
Puusta syntyy myös kerrostaloja

Puusta syntyy myös kerrostaloja (TV1 Aamu tv:n lähetys)

Kuopion Saaristokaupunkiin rakennetaan parhaillaan Pohjois-Savon ensimmäistä puurakenteista kerrostaloa. Puurakentamisen määrää halutaan kasvatt..
Massiivipuutalojen valmistaja JVR Rakenne Oy selvitti puukerrostalonsa hiilijalanjäljen

Massiivipuisten puukerrostalojen valmistaja JVR-Rakenne Oy selvitti puukerrostalonsa hiilijalanjäljen ja haluaa näin raivata tietä kestävälle rakentamiselle

Rakennusalalta odotetaan ratkaisuja Suomen ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi, sillä rakennussektori tuottaa kolmanneksen ilmakehään vapautuvista ..

Puurakentamisen Kasvupolku

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit..

JVR-Rakenne rakentaa Kuopion ensimmäiset puukerrostalot

M2-Kotien puukerrostalojen rakennustyöt ovat käynnistyneet Saaristokaupungissa. Talot valmistuvat keväällä 2021. Tulevat asunnot ovat kohtuuhinta..