Muutamme maailmaa kerros kerrokselta

Tiedote 9.12.2021

Suomalainen pääomasijoitusyhtiö Alquila oy on tullut osakkaaksi jyväskyläläiseen puukerrostaloja valmistavaan JVR-Rakenteeseen...

AVOin kaupunkiympäristö -tunnustus 2021

Jyväskylän kaupunki myöntää vuosittain tunnustuksen vetovoimaista ja kestävää rakentamista tai viihtyisää ympäristöä edistävälle teolle..

Kasvaja 2021

JVR-Rakenne Oy on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä. ..

Yrityksellemme on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti

Me Menestyjä-yritykset kuulumme joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Menestyjä-yritysten jo..

Massiivipuisen puukerrostalon rakentaminen on helpompaa kuin koskaan

Suomessa riittää hyvin puurakentamisen suunnitteluosaamista, mutta harvassa ovat toimijat, joilta kokonaisen kerrostalon voi ostaa yhdeltä luukulta..
Äijälänsalmen ja Kankaan tontinluovutuskilpailun voittajat julkistettiin Jyväskylän rakennusalan yhteistyöfoorumissa

Äijälänsalmen ja Kankaan tontinluovutuskilpailun voittajat julkistettiin Jyväskylän rakennusalan yhteistyöfoorumissa

Jyväskylän kaupungilla on syksyn aikana ollut haettavana asuinrakentamiseen soveltuvat tontit ainutlaatuisilta paikoilta Äijälänsalmen rannalta j..
Puusta syntyy myös kerrostaloja

Kuopion ensimmäiset puukerrostalot nousevat tehokkaasti

Lue Rakennuslehden juttu Kuopion ensimmäisistä puukerrostaloista...
Puusta syntyy myös kerrostaloja

Puusta syntyy myös kerrostaloja (TV1 Aamu tv:n lähetys)

Kuopion Saaristokaupunkiin rakennetaan parhaillaan Pohjois-Savon ensimmäistä puurakenteista kerrostaloa. Puurakentamisen määrää halutaan kasvatt..
Massiivipuutalojen valmistaja JVR Rakenne Oy selvitti puukerrostalonsa hiilijalanjäljen

Massiivipuisten puukerrostalojen valmistaja JVR-Rakenne Oy selvitti puukerrostalonsa hiilijalanjäljen ja haluaa näin raivata tietä kestävälle rakentamiselle

Rakennusalalta odotetaan ratkaisuja Suomen ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi, sillä rakennussektori tuottaa kolmanneksen ilmakehään vapautuvista ..