Muutamme maailmaa kerros kerrokselta

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI VASTAAVA TYÖNJOHTAJA?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme vastaavaa työnjohtajaa, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi o..

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI TYÖNJOHTAJA?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme työnjohtajaa, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkau..

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme projektipäällikköä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on..

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI PROJEKTI-INSINÖÖRI?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme projekti-insinööri, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on p..

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI HANKINTAPÄÄLLIKKÖ?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme hankintapäällikköä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on..

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI HANKINTAINSINÖÖRI?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme hankintainsinööriä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on ..

Massiivipuisen puukerrostalon rakentaminen on helpompaa kuin koskaan

Suomessa riittää hyvin puurakentamisen suunnitteluosaamista, mutta harvassa ovat toimijat, joilta kokonaisen kerrostalon voi ostaa yhdeltä luukulta..
JVR Rakenne kirvesmiehet

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI KIRVESMIES?

JVR-Rakenne Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Yhtiö on vakavarainen puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Toi..
Äijälänsalmen ja Kankaan tontinluovutuskilpailun voittajat julkistettiin Jyväskylän rakennusalan yhteistyöfoorumissa

Äijälänsalmen ja Kankaan tontinluovutuskilpailun voittajat julkistettiin Jyväskylän rakennusalan yhteistyöfoorumissa

Jyväskylän kaupungilla on syksyn aikana ollut haettavana asuinrakentamiseen soveltuvat tontit ainutlaatuisilta paikoilta Äijälänsalmen rannalta j..