Yritys

Keitä olemme?

JVR aloitti puukerrostalojen rakentamisen vuonna 2013. Ensimmäinen kohde oli palkittu Puukuokka 1, joka sai Finlandia arkkitehtuuripalkinnon sekä vuoden Puupalkinnon vuonna 2015. Siitä lähtien olemme aktiivisesti kehittäneet puukerrostalorakentamista suunnitteluosastolla, omalla tilaelementtitehtaalla sekä työmaalla. Puukerrostakentamisesta onkin muodostunut ydinosaamistamme.

Henkilöstömme koostuu rautaisista ammattilaisista; aina nuorista, alan tuoreita näkemyksiä mukanaan tuovista talonrakentajista jo pitkään alalla olleisiin konkareihin, joiden kirvesmiehen taitoihin voi luottaa kuin kallioon. Lisäksi operatiivisessa työssä on mukana huippuhyviä työnjohtajia ja toimiston joukkoihin kuuluu niin insinööriä kuin talousalan ammattilaistakin. Kaikesta vastaa toimitusjohtajamme, joka on tiiviisti mukana myös henkilöstönsä päivittäisessä työssä, toisinaan itsekin työhaalariin pukeutuen.

Tärkeimmät periaatteemme ovat:

Laatu

Työntekijämme ovat tilaelementtirakentamisen pioneereja, joten myös työn laatu on sen mukaista.

Luotettavuus

Kaikki työmaat olemme rakentaneet aikataulussa laadusta tinkimättä.

Ammattitaito

Työntekijämme ovat alalle koulutettuja ja ammattitaitoa ylläpidämme sekä kehitämme täydennyskoulutuksin.

Työhyvinvointiin panostaminen on olennainen osa toimintaamme. Porukassamme vallitseekin JVR-henki ja yhteen hiileen puhaltaminen!

Turvallisuus

Nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet. Työturvallisuudesta huolehtiminen joka työvaiheessa. Tarvittava ja ajan tasalla oleva pätevyys.