Yritys

Parasta rakentamista – luonnollisesti

JVR Rakenne on suomalaisen massiivipuuelementtirakentamisen pioneeri, joka ymmärtää asujien, elinympäristöjen sekä tulevaisuuden muuttuneet tarpeet. JVR Rakenne luo tulevaisuuden kerrostalokoteja, joiden hiilijalanjälki on pienempi, elinkaaren kustannukset alhaisemmat, ja joissa asuminen on miellyttävämpää, turvallisempaa sekä ympäristön kannalta vähemmän kuormittavaa.

Pitkäkestoisia työuria urautumatta

Osaajia ei kasva joka oksalla, mutta kun olemme sellaisen joukkoomme löytäneet, pidämme omastamme kiinni. Työnantajana meille on kunnia-asia huolehtia tekijöidemme työhyvinvoinnista, turvallisuudesta sekä ammattitaidosta. Joukossamme on niin nuoria osaajia kuin pitkän uran tehneitä konkareita. Vakaasti kasvavan alan toimijana ja työnantajana tähtäämme pitkiin työuriin, monipuolisiin työtehtäviin sekä kehittymismahdollisuuksiin.

Tärkeimmät periaatteemme ovat:

Laatu

Työntekijämme ovat tilaelementtirakentamisen pioneereja, joten myös työn laatu on sen mukaista.

Luotettavuus

Kaikki työmaat olemme rakentaneet aikataulussa laadusta tinkimättä.

Ammattitaito

Työntekijämme ovat alalle koulutettuja ja ammattitaitoa ylläpidämme sekä kehitämme täydennyskoulutuksin.

Työhyvinvointiin panostaminen on olennainen osa toimintaamme. Porukassamme vallitseekin JVR-henki ja yhteen hiileen puhaltaminen!

Turvallisuus

Nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet. Työturvallisuudesta huolehtiminen joka työvaiheessa. Tarvittava ja ajan tasalla oleva pätevyys.

Ota yhteyttä!

Jos sunnittelet ekologisen puukerrostalon rakentamista, niin ota jo heti hankkeen alussa yhteyttä meihin!
Saat parhaan hyödyn kokonaisvaltaisesta suunnittelupalveluistamme, tehdasvalmistuksesta ja takuutyönä toteutettavasta avaimet käteen -urakoinnista.


    Nimi*


    Sähköpostiosoite*


    Puhelinnumero*


    Kotiosoite

    Millaisesta palvelusta olet kiinnostunut?