Puukerrostalojen hankesuunnittelu sekä KVR-urakointi

Palvelumallimme on rakennettu helpottamaa rakennuttajan hankesuunnittelua, varmistamaan projekin laadukas lopputulos sekä aikataulujen mukainen edistyminen. Hyödynnämme rakentamisessa tehtaassa valmistettuja tilaelementtejä, joiden runkomateriaalina käytetään massiivipuista CLT-levyä.

Tarjoamme parempia
puukerrostalorakentamisen
ratkaisuja.

Tekniikkana massiivipuuelementtirakentaminen tarkoittaa ekologisia materiaaleja, kestäviä rakennustapoja sekä tulevaisuuden teknillisiä ratkaisuja, jotka lisäävät sekä asukkaiden että kaupunkien viihtyvyyttä. Räätälöidyn palvelumallimme ansiosta yksityiset ja julkiset rakennuttajat saavat nyt massiivipuiset puukerrostalot ”avaimet käteen” rakennettuna laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. 

Hankemallimme helpottaa rakennuttajan projektisuunnittelua. Palvelumallimme lopputuloksena tilaajalla on käytössä tarkat tiedot urakkahintoineen puukerrostalon rakennuttamisesta

Tilaelementtitehtaat tuottavat n. 10 huoneistoa viikossa. Rakennamme puukerrostalosta n. 70% tehtaassa.

Meille tärkeintä on, että hankekustannukset ovat tarkasti tiedossa ja aikataulu pitää

Ota yhteyttä!

Jos sunnittelet ekologisen puukerrostalon rakentamista, niin ota jo heti hankkeen alussa yhteyttä meihin!
Saat parhaan hyödyn kokonaisvaltaisesta suunnittelupalveluistamme, tehdasvalmistuksesta ja takuutyönä toteutettavasta avaimet käteen -urakoinnista.


    Nimi*


    Sähköpostiosoite*


    Puhelinnumero*


    Kotiosoite

    Millaisesta palvelusta olet kiinnostunut?