Puutikka 1

Tikan asuinalue Päijänteen maisemissa lepää niin katse kuin mieli. Aamu- tai iltauinti Tikan uimarannalla on lyhyen kävelymatkan päässä, ja veneilyn ystäviä palvelee aivan vieressä sijaitseva venesatama. Sippulanniemen metsäinen ja monimuotoinen maasto tarjoaa polveilevia lenkkipolkuja kesäisin ja monipuolisia hiihtolatuja talvisin. Lisäksi läheisellä golf-radalla voi käydä harjoittelemassa putteja ja swingejä. Lyhyet etäisyydet ja hyvä julkinen liikenne tuovat … Continued

Julkaisupäivämäärä 24.01.2022
Jaa


Tikan asuinalue

Päijänteen maisemissa lepää niin katse kuin mieli. Aamu- tai iltauinti Tikan uimarannalla on lyhyen kävelymatkan päässä, ja veneilyn ystäviä palvelee aivan vieressä sijaitseva venesatama.

Sippulanniemen metsäinen ja monimuotoinen maasto tarjoaa polveilevia lenkkipolkuja kesäisin ja monipuolisia hiihtolatuja talvisin. Lisäksi läheisellä golf-radalla voi käydä harjoittelemassa putteja ja swingejä. Lyhyet etäisyydet ja hyvä julkinen liikenne tuovat palvelut lähelle. Kevyen liikenteen väylät kuljettavat sekä Kuokkalan että Keljon palveluiden äärelle. Tikan päiväkoti, alakoulu ja Kuokkalan yläkoulu ovat kävelymatkan päässä.

Lähialueen palvelut

Tikan asuinalue sijaitsee Kuokkalan kaupunginosassa Jyväskylässä Jyväsjärven ja Päijänteen välissä ja on osa Kuokkalan suuraluetta. Kuokkala on vuonna 1989 valmistuneen Kuokkalan sillan kautta yhteydessä Jyväsjärven vastarannalla sijaitsevaan Lutakkoon.


Kuokkalan keskustan palveluihin kuuluu muiden muassa Kuokkalan terveysasema, kaksi päivittäistavarakauppaa (K-Supermarket ja S-market), posti, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kauneudenhoitoloita, kioski, kirkko, Kuokkalan koulu, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Kuokkalassa sijaitsee lisäksi Sulkurannan siirtolapuutarha ja kaupungin viljelyspalstoja.

Lähellä kohdetta: Liikuntakeskus Kuokkalan Graniitti

Kuokkalan keskustasta löytyy myös Graniitti, joka on vuonna 1993 valmistunut 8100 m2:n kokoinen kallioväestönsuoja. Luolastosta noin 4300 m2 on käytössä liikuntatiloina, mikä sisältää 4 liikuntahallia. Graniitissa harrastettavien lajien kirjo kattaa 20 eri lajia ja liikuntatilojen pääkäyttäjiä ovat urheiluseurat, koulut, kuntourheilijat, työ- ja kaveriporukat. Graniitti on auki noin 280 päivää vuodessa.

Kohde valmistuu 2022

Puutikan rakennustyöt on aloitettu ja kohde valmistuu elokuun 2022 loppuun mennessä.

Tikanrannan puukerrostalo

Aiemmin rakennettiin talot paikan päällä pienistä paloista. JVR -puukerrostalot toteutetaan sääsuojattuna teollisesti valmistettuna, josta 70 % toteutetaan tehtaallamme Kauhajoella valvotuissa kuivissa sisätiloissa ja vakioiduissa olosuhteissa. Työmaalla ei tehdä enää juurikaan muuta kuin liitoksia ja täydentävää rakentamista – asunnoissa ovat jo listatkin paikoillaan. Vakioidut ja hallitut työmenetelmät takaavat erinomaisen normaalia korkeamman laadun.


Materiaalivalinnoissa voidaan välttää hukkamateriaali ja hukkatyö. Valinnoissa voidaan alusta loppuun toteuttaa kiertotalouden ehdoin hiilineutraaleja tuotevalintoja ja tuotteiden jälkikkäyttö voidaan varmistaa.

Puukerrostalossa on tilaa hengittää

Massiivipuu tasaa ilman kosteusvaihtelua tehden puutalon sisäilmasta miellyttävää ja raikasta hengittää. Tiiviit elementit, vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto takaavat, että jokaiseen asuntoon saadaan säädettyä asukasta miellyttävä lämpötila, eikä varpaita palele lattianrajassakaan. Ilmanvaihtokoneiston oikeilla säädöillä lämmitys tapahtuu ekologisesti ja energiaa säästäen. Puutalon akustiikka luo rauhaa ja hiljaisuutta vähentäen kaikua sekä yleistä rakennuksen melua. Erinomaisen ilmaääneneristyksen turvin askeleiden töminä tai muut elämän äänet eivät kantaudu asunnosta toiseen.

Ilmoittaudu työmaakäynnille

Puutikan työmaalle saapuu helmikuun alussa 43,5m2 malliasunto. Mikäli haluat tutustua asuntoon, jätä yhteystietosi alle. Ilmoitamme sinulle milloin asuntoon pääsee tutustumaan.


    Nimi*


    Sähköpostiosoite*


    Puhelinnumero*


    Kotiosoite

    Millaista asuntoa etsit?