Vastaava työnjohtaja pääkaupunkiseudulle

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme vastaavaa työnjohtajaa. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu.

Julkaisupäivämäärä 23.12.2021
Jaa


Työnkuvasi on toimia vastaavana työnjohtajana kerrostalotyömailla. Rakennamme kohteet CLT-tilaelementeistä, jotka ovat asuntojen osalta täysin valmiiksi tehtyjä tehdasolosuhteissa. Sinun lisäksi tuotannon organisaatioomme kuuluu työpäällikkö, projektipäällikkö, hankintapäällikkö sekä työnjohtaja tarvittaessa.

Sinulta löytyvät alan tutkintovaatimukset sekä halu kehittää omaa osaamista ja yrityksen toimintaa. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Odotamme hakijalta

  • Pätevyyttä toimia TopTen-alueella vastaavana työnjohtajana
  • Kustannustietoutta ja kykyä ennustaa kohteiden taloutta
  • Laadullista näkemystä rakentamisesta
  • Työturvallisuuden noudattamista
  • Ajallisen hallinnan osaamista
  • Nykyaikaisia tietoteknisiä taitoja

JVR:lle on ominaista ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen sekä hyvä yhteishenki. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n toimitusjohtaja Lauri Vappula, p. 040 510 4415 tai lauri.vappula@jvr-rakenne.fi Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.

JVR-Rakenne Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Yhtiö on vakavarainen puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja ammattitaito sekä vastuullisuus. Olemme Suomen johtavia puukerrostalokohteiden toteuttajia.