Tiedote 9.12.2021

Suomalainen pääomasijoitusyhtiö Alquila oy on tullut osakkaaksi jyväskyläläiseen puukerrostaloja valmistavaan JVR-Rakenteeseen.

Julkaisupäivämäärä 10.12.2021
Jaa


Pääomasijoitusyhtiö Alquila Oy on tullut osakkaaksi JVR-Rakenne Oy:hyn. Sijoitusyhtiön taustalla on pitkän linjan monialayrittäjä Matti Häll, joka tulee myös yrityksen hallituksen jäseneksi. Alquila Oy:n mukaantulo JVR-Rakenne Oy:n toimintaan on luonnollista jatkumoa Alquilan panostamisessa teolliseen rakentamiseen. Alquila Oy on mukana teollisesti pientaloja valmistavassa Muurametalot Oy:ssä sekä massiivipuuelementtejä valmistavassa ProModules Oy:ssä.

– Alquila Oy:n mukaantulo yrityksen toimintaan turvaa yrityksen toiminnan pitkällä tähtäimellä. Olemme erittäin iloisia Alquilan mukaantulosta ja Matti Häll tuo meille kaivattua osaamista yrityksen kehittämiseen, JVR-Rakenne Oy:n toimitusjohtaja Arttu Suuronen kertoo.

Hankesuunnittelusta ja kehittämisestä vastaava yhtiö JVR Plus Oy fuusioituu osaksi JVR-Rakenne Oy:tä.

Fuusion tarkoituksena on selkeyttää JVR-yhtiöiden rakennetta ja mahdollistaa asiakkaiden palveleminen yhden yhtiön kautta. Fuusioitumisella ei ole vaikutuksia henkilöstöön. Sulautuvien yhtiöiden työntekijät siirtyvät fuusion myötä vanhoina työntekijöinä JVR-Rakenne Oy:n palvelukseen.

– Meillä on vahva tekemisen meininki ja kehittymisen into. Fuusioituminen on luonnollinen jatkumo ja osa JVR-Rakenne Oy:n kasvua. Muutoksen avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin teollisen puurakentamisen alalla, JVR Plus Oy:n toimitusjohtaja Antti Erola kertoo.

Sauli Ylinen on aloittanut joulukuussa JVR-Rakenne Oy:n myyntijohtajana.

Saulilla on vuosien ja yli 1000:n asunnon kokemus toteutuneista puukerrostalohankkeista. Luottamustoimena alalla Sauli toimii teollisen puurakentamisen ryhmän puheenjohtaja. 

– JVR:llä on kova kokemus laadukkaista tilaelementtikerrostalohankkeista ja on kunnia päästä mukaan tekijäporukkaan. JVR:llä asiakas on keskiössä ja innovatiivisella otteella pystymme palvelemaan monia erilaisia rakennuttajia. Potentiaali on valtava ja kapasiteetin kasvattaminen kannattavasti on äärimmäisen mielenkiintoinen haaste, johon JVR on tarttunut! Puurakentamiset edut, joista merkittävimpänä teollinen tekeminen, hiilitehokkuus ja laadukas suunnittelu mahdollistavat hienot hankkeet nyt ja tulevaisuudessa, Sauli Ylinen kertoo.

Minuun saa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja katsotaan miten voisimme auttaa hankkeissanne!

Sauli Ylinen, myyntijohtaja

+358 400 270 752

sauli.ylinen@jvr-rakenne.fi

Lisätietoja omistajuusjärjestelyistä antaa toimitusjohtaja Arttu Suuronen,

arttu.suuronen@jvr-rakenne.fi
P. +358 40 079 4657

Arttu Suuronen
toimitusjohtaja

JVR-Rakenne Oy