REKRY: OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI TYÖMAAMESTARI KUOPIOON?

Onko sinulla vihreä sydän? Koetko intohimoa ekologista puurakentamista kohtaan? Jos vastasit kyllä, niin tule töihin kasvavan yrityksemme palvelukseen!

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI TYÖMAAMESTARI KUOPIOON?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme intohimoista työmaamestaria, jolta löytyy tarkkuutta ja asennetta. Asemapaikkasi on Kuopion seutu.

Tärkein työtehtäväsi on työnjohdolliset tehtävät työmaalla arjen hoitamisessa. Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja kunnioittavasti.

Sinulta löytyvät alan tutkintovaatimukset ja muut nykypäivän työelämälle tyypilliset ominaisuudet kuten sosiaaliset taidot ja ATK-osaaminen.

Sinulla on halu kehittää omaa osaamista. Reipas ja oma-aloitteinen asenne ovat tyypillistä yrityksellemme.

Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä.

Tukenasi ovat alan rautainen tiimi moniosaajineen. JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki.

Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n HR- ja markkinointijohtaja Janne Äijänen p. 045 1184030 tai janne.aijanen@jvr-rakenne.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.10.2020 mennessä osoitteeseen janne.aijanen@jvr-rakenne.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.