OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI VASTAAVA TYÖNJOHTAJA?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme vastaavaa työnjohtajaa, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu. Työnkuvasi on toimia vastaavana työnjohtajana kerrostalotyömailla. Rakennamme kohteet CLT-tilaelementeistä, jotka ovat asuntojen osalta täysin valmiiksi tehtyjä tehdasolosuhteissa. Sinun lisäksi tuotannon organisaatioomme kuuluu työpäällikkö, projektipäällikkö, hankintapuoli sekä työnjohtaja/työmaainsinööri.  Sinulta löytyy alan tutkintovaatimukset sekä halu kehittää omaa osaamista ja yrityksen … Continued

Julkaisupäivämäärä 06.08.2021
Jaa


Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme vastaavaa työnjohtajaa, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu.

Työnkuvasi on toimia vastaavana työnjohtajana kerrostalotyömailla. Rakennamme kohteet CLT-tilaelementeistä, jotka ovat asuntojen osalta täysin valmiiksi tehtyjä tehdasolosuhteissa. Sinun lisäksi tuotannon organisaatioomme kuuluu työpäällikkö, projektipäällikkö, hankintapuoli sekä työnjohtaja/työmaainsinööri. 

Sinulta löytyy alan tutkintovaatimukset sekä halu kehittää omaa osaamista ja yrityksen toimintaa. Reipas ja oma-aloitteinen asenne ovat tyypillistä yrityksellemme. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Odotamme hakijalta

  • Pätevyyttä toimia TopTen-alueella vastaavana työnjohtajana
  • Kustannustietoutta ja kykyä ennustaa kohteiden taloutta
  • Laadullista näkemystä rakentamisesta
  • Työturvallisuuden noudattamista
  • Ajallisen hallinnan osaamista
  • Nykyaikaisia tietoteknisiä taitoja
  • Halua kehittyä ja kehittää toimintaamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi ovat alan rautainen tiimi moniosaajineen. JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n aluepäällikkö Kari-Antti Virkkula, p. 050 553 3358 tai kari-antti.virkkula@jvr-rakenne.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.8.2021 mennessä osoitteeseen janne.aijanen@jvr-rakenne.fi ja kari-antti.virkkula@jvr-rakenne.fi Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.