OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme projektipäällikköä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu. Haemme projektipäällikkö kasvavaan organisaatioomme. Toimenkuvasi voidaan sopia osaamisesi ja kiinnostuksen mukaan. Niitä voi olla esim. tilaelementtitehtaan ja tuotannon välinen yhdyshenkilö tilaelementtitehtaan toimintaan osallistuminen suunnittelunohjaus hankekehitykseen osallistuminen urakkalaskentaan osallistuminen hankintojen tekeminen tuotannon tukeminen tuotannon valmistelevat tehtävät Sinulta löytyy alan tutkintovaatimukset … Continued

Julkaisupäivämäärä 06.08.2021
Jaa


Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme projektipäällikköä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu.

Haemme projektipäällikkö kasvavaan organisaatioomme. Toimenkuvasi voidaan sopia osaamisesi ja kiinnostuksen mukaan. Niitä voi olla esim.

  • tilaelementtitehtaan ja tuotannon välinen yhdyshenkilö
  • tilaelementtitehtaan toimintaan osallistuminen
  • suunnittelunohjaus
  • hankekehitykseen osallistuminen
  • urakkalaskentaan osallistuminen
  • hankintojen tekeminen
  • tuotannon tukeminen
  • tuotannon valmistelevat tehtävät

Sinulta löytyy alan tutkintovaatimukset sekä halu kehittää omaa osaamista ja yrityksen toimintaa. Ymmärrystä suunnittelun-hankinnan-tuotannon ketjusta ja niiden merkityksistä toisiinsa. Voit olla työmaan vastaava työnjohtaja, joka haluaa siirtyä projektipäällikön tehtäviin. Etuna on kokemus työmaalla toimimisesta. Reipas ja oma-aloitteinen asenne ovat tyypillistä yrityksellemme. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi ovat alan rautainen tiimi moniosaajineen. JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n aluepäällikkö Kari-Antti Virkkula, p. 050 553 3358 tai kari-antti.virkkula@jvr-rakenne.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.8.2021 mennessä osoitteeseen janne.aijanen@jvr-rakenne.fi ja kari-antti.virkkula@jvr-rakenne.fi Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.