Oletko sinä meidän uusi kirvesmies?

JVR-Rakenne Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Yhtiö on vakavarainen puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja ammattitaito. Olemme Suomen johtavia puukerrostalokohteiden toteuttajia. Onko sinulla vihreä sydän? Koetko intohimoa ekologista puurakentamista kohtaan? Jos vastasit kyllä, niin tule töihin kasvavan yrityksemme palvelukseen! OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI KIRVESMIES? Toimintamme … Continued

Julkaisupäivämäärä 09.04.2021
Jaa


JVR-Rakenne Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Yhtiö on vakavarainen puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja ammattitaito. Olemme Suomen johtavia puukerrostalokohteiden toteuttajia.

Onko sinulla vihreä sydän? Koetko intohimoa ekologista puurakentamista kohtaan? Jos vastasit kyllä, niin tule töihin kasvavan yrityksemme palvelukseen!

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI KIRVESMIES?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme useita intohimoisia kirvesmiehiä, joilta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on Kuopion seutu, mutta sinulla on tarvittaessa liikkumismahdollisuus toisille työmaille.
Tärkein työtehtäväsi on puukerrostalotyömaalla tehtävät rakennus- ja puuelementtiasennustyöt. Tärkeää olisi, että sinulta löytyisi halu oppia massiivipuurakentamista.
Sinulta löytyy alan tutkintovaatimukset sekä halu kehittää omaa osaamista. Reipas ja oma-aloitteinen asenne ovat tyypillistä yrityksellemme. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi ovat alan rautainen tiimi moniosaajineen. JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja
Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n HR- ja markkinointijohtaja Janne Äijänen, p. 045 1184030 tai janne.aijanen@jvr-rakenne.fi.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.4.2021 mennessä osoitteeseen janne.aijanen@jvr-rakenne.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.