OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI HANKINTAPÄÄLLIKKÖ?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme hankintapäällikköä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu tai Kauhajoen tehtaamme. Tärkein työtehtäväsi on hankintojen itsenäinen tekeminen aina tarjouspyynnöistä sopimuksiin asti. Näissä sinua avustaa työmaan vastaava työnjohtaja sekä työpäällikkö.  Tehtävänäsi on myös alihankinta- ja yhteistyökumppaniverkostojen kasvattaminen. Osana työnkuvaa on myös urakoiden laskentaan osallistuminen.  Sinulta löytyy alan tutkintovaatimukset … Continued

Julkaisupäivämäärä 06.08.2021
Jaa


Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme hankintapäällikköä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu tai Kauhajoen tehtaamme.

Tärkein työtehtäväsi on hankintojen itsenäinen tekeminen aina tarjouspyynnöistä sopimuksiin asti. Näissä sinua avustaa työmaan vastaava työnjohtaja sekä työpäällikkö.  Tehtävänäsi on myös alihankinta- ja yhteistyökumppaniverkostojen kasvattaminen. Osana työnkuvaa on myös urakoiden laskentaan osallistuminen. 

Sinulta löytyy alan tutkintovaatimukset sekä halu kehittää omaa osaamista ja yrityksen toimintaa. Kokemusta vastaavista tehtävistä on eduksi. Reipas ja oma-aloitteinen asenne ovat tyypillistä yrityksellemme. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi ovat alan rautainen tiimi moniosaajineen. JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n aluepäällikkö Kari-Antti Virkkula, p. 050 553 3358 tai kari-antti.virkkula@jvr-rakenne.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.8.2021 mennessä osoitteeseen janne.aijanen@jvr-rakenne.fi ja kari-antti.virkkula@jvr-rakenne.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.