OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI HANKINTAINSINÖÖRI?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme hankintainsinööriä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu. Toimenkuvaasi kuuluu hankintojen valmistelu, kilpailutus sekä sopimusten laadinta. Tukenasi tehtävässä on työpäällikkö ja vastaava työnjohtaja. Odotamme hakijalta halua kehittyä omassa työtehtävässä mahdollisimman pitkälle ja kehittää toimintaamme. Kokemus tuotannosta katsotaan eduksi ja pääsääntöinen työskentelypaikkasi on työmaalla. Reipas ja oma-aloitteinen asenne … Continued

Julkaisupäivämäärä 06.08.2021
Jaa


Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme hankintainsinööriä, jolta löytyy tarkkuutta ja ahkeraa asennetta. Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu.

Toimenkuvaasi kuuluu hankintojen valmistelu, kilpailutus sekä sopimusten laadinta. Tukenasi tehtävässä on työpäällikkö ja vastaava työnjohtaja.

Odotamme hakijalta halua kehittyä omassa työtehtävässä mahdollisimman pitkälle ja kehittää toimintaamme. Kokemus tuotannosta katsotaan eduksi ja pääsääntöinen työskentelypaikkasi on työmaalla.

Reipas ja oma-aloitteinen asenne ovat tyypillistä yrityksellemme. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi ovat alan rautainen tiimi moniosaajineen. JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n aluepäällikkö Kari-Antti Virkkula, p. 050 553 3358 tai kari-antti.virkkula@jvr-rakenne.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meidän joukkueeseemme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.8.2021 mennessä osoitteeseen janne.aijanen@jvr-rakenne.fi ja kari-antti.virkkula@jvr-rakenne.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.