Äijälänsalmen ”Kuhan”

Valmistusvuosi 2022
Asuntoja 43
Arkkitehti -
Jaa


Äijälänsalmen ”Kuhan”
Rauhaniementie 5,
40520 Jyväskylä

Ainutlaatuiselle paikalle Jyväsjärven rantaan, asuntomessualueen välittömään läheisyyteen Jyväskylän Äijälän kaupunginosaan valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä kolmen puukerrostalon kokonaisuus, joka tarjoaa ekologista asumista aivan kaupungin helmassa. 

Kohteen arkkitehtisuunnittelu on palkitun OOPEAA arkkitehtitoimiston käsialaa.

Nämä omilla tonteillaan seisovat kolme- ja neljäkerroksiset talot koostuvat viihtyisistä asunnoista, jotka miellyttävät nykyasujan design-silmää tarjoten samalla ilmastoystävällisen ja vähähiilisen asumismuodon.  Mukana on yksi- ja kaksikerroksisia asuntoja, korkeaa tilaa ja parvia, mutta myös pienempiä asuntoja.

Rakennukset on sijoitettu luontevasti siten, että kaikista asunnoista ja oleskelupihoilta avautuu järvinäköala. Suuri osa asunnoista on läpitalon asuntoja, ja muutamilla isoimmista asunnoista on townhouse-tapaan oma sisäänkäynti. Asuinrakennusten edustalle sijoitettu yhteissauna on onnistuneesti upotettu maastoon järvinäköalojen tieltä.

Liity nyt ennakkomarkkinointilistalle, niin kuulet ensimmäisenä hankkeen etenemisestä ja pääset varaamaan asuntoja ennen muita.

Varaaminen alkaa syksyllä 2021.

Ilmoittaudu ennakkomarkkinointilistalle

    Nimi*

    Sähköpostiosoite*

    Puhelinnumero*

    Kotiosoite

    Millaista asuntoa etsit?